Title Image

Formandens beretning GF 2018

Generalforsamling 28. februar 2018

Vi takker allerførst for, at vi kan holde vor generalforsamling hos  Kvindesmedien .

Spændende at høre om arbejdet her. Sidste generalforsamling blev holdt et anderledes ”skørt sted” : Anders Raad´s Glaspusteri, under den gamle travbane.

Det blev så lige en kende for spændende , da det sneede mere og mere og nogle var vendt om og ringede at de ikke turde køre ud. Men vi der var der, oplevede at man kan trække en glastråd så lang at det var hel utroligt. Meget andet spændende fik vi set, om glas og hvad det kunne. Selvfølgelig købte vi også ting til bortlodningen i november 2017.

 

Vi har haft en ”kør med kunstudflugt”. Den gik til Frederiksværk og Vinderød.

Startede i Gjethuset, eller rettere sagt i de tilstødende værksteder.

Vi fik set spændende keramik, Kunstneren var syg så det blev kikke bare. Stof tryk på puder og gardiner. Købt til bortlodning. Smukke malerier af Carsten Dahl , der var på vej til Japan til en stor udstilling, med dansk islæt. Her var det så solvognen, der blev sat i de mange meget smukke malerier.

Jane Dalsgaard med sine flotte foldede papirarbejder, der blev købt er værk og den står i receptionen i NOV.

Og tilsidst keramik af Lene Dahl, som vi købte lidt forskelligt af blandt andet til bortlodning november 2018.

Senere kørte vi videre til Vinderød Internationalt galleri, ved Leif Nielsen, han fortalt en masse blandt andet at han IKKE solgte disse værker!!! Senere fik vi en mail at han havde forventet at vi havde købt noget af hans kunst , MEN hvor var det? Ja det var så overraskelsen. Leif Nielsen har blandt andet lavet den flotte skulptur, der står i en af rundkørslerne i Frederiksværk.

Nogle af os kørte videre til Kirken i Vinderød hvor der står en hel del skulpturer af Johannes Weiderwalt. Meget smuk og anderledes  Kirkegård. Kirken var under renovering, ellers havde vi også kikket derind. På denne udflugt var vi 12 stk. Vi endte med en dejlig frokost med udsigt til kanalen, egen betaling !

 

Vi har haft variable udstillinger. Malerier af Jens Josefsen og Sanne Rasmussen, og fotokunst af Tune Andersen. Vi var nogle, der tog imod invitationen og så hans øvrige værker på Hofteatret. Vi køber altid af de udstilende kunstnere.

 

Der er nogle, der har givet udtryk for, at det er kedeligt, at de der vinder, ikke er der.

Det synes vi i bestyrelsen også. Vi prøvede ved dette års bortlodning, at folk kunne fravælge gevinsten, hvis de ikke syntes om det de kunne vinde. Det faldt i god jord , hvad vi i bestyrelsen ikke havde tænkt på var, at vi så kunne have udtrukket det antal mere. Det må den ny bestyrelse så finde ud af !!

 

Vi er medlem af Arken og som sådan får vi fribilletter og kataloger og plakater.

Det bliver lagt ud i de forskellige afdelinger.

 

Når vi høre om en udstilling bliver det lagt på intranettet, men hvor mange af jer ser det og fortæller ikke medlemmer om det?

På foreningens hjemmesider lægger Jens straks ud,  hvem der har vundet hvad.

 

NKT vil ikke længere støtte vor forening og nu står vor lid til NOV ved Michael Hart.

Men hvad er ønsket for kunstforeningen? Vi i den nuværende bestyrelse ved at uden tilskud kan foreningen klare sig et år mere. Men det hele står og falder med hvilket tilskud vi får , eller om medlemsbidraget skal forhøjes. Hvad siger I ?

 

På bedding er en kør med tur til kunst i Holbæk. Kunst i det offentlige rum med rundviser.

Dato 26.maj fastlagt. Charlottenborg står også på, det bliver en gang i marts.

 

Vi har haft 8 bestyrelsesmøder , deraf 2 i Skibby hos Inge Rasmussen. Resten i Rødovre hos mig. Efter mødet står den på lidt god mad fra Inges køkken og fra mit.

 

Den ny bestyrelse kan fortsat trække på mit køkken , hvis de ønsker det.

 

Medlemmer fra NKT, mener jeg kan fortsætte, så længe de betaler kontingent, men det må tages op i bestyrelsen.

 

Og så er det tid at takke alle i bestyrelsen for det arbejde, der er blevet lagt der..

Og ellers : tak for god ro og orden.

 

Anette Hornauer.

 

Print Friendly, PDF & Email